"Megújuló energiahordozó felhasználását elősegítő, használati melegvíz előállítását és fűtésrásegítést szolgáló napkollektor-rendszer kiépítése alprogram"

A meglévő lakóépületek széndioxid-kibocsátás csökkentését eredményező valamint energiahatékonyság javítását célzó napenergiát hasznosító rendszerek (használati melegvíz előállítására, épületek fűtésére, vagy az előbbi célok kombinált, esetleg egyéb hőigények kielégítésére is szolgáló, többcélú napkollektoros rendszerek) beszerzése és telepítése.

A pályázati forrásból lakóingatlanok kaphatnak támogatást építési technolóától függetlenül (természetes személyek, társasházak max 12 lakás/albetét)

A támogatás mértéke nem lehet több a támogatás szempontjából elismerhető bekerülési költség 50%-ánál. A támogatás felső határa maximum 800000 Ft/lakás támogatás lehet.

ajanlatkeres

Copyright 2019 EMS Kft |  Napelem  |  Tel.: +36 22 507 050    |  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.