• slide2

2012. április 18-22 között került megrendezésre, immár 31. alkalommal, a nagy múltú Nemzetközi építőipari szakkiállítás, melyet a korábbi évekhez hasonlóan ismét hatalmas érdeklődés övezett, ezt bizonyítja az is, hogy közel 50.000-en látogattak ki a rendezvényre.

A kiállítás középpontjában, melyen 500 kiállító képviseltette magát 20.000 m 2-en, a zöld energia, az energia-hatékony megoldások álltak.

A megújuló energiák, ezáltal a környezettudatos szemlélet térhódítása, nem csak az építőipari kiállítók standjain volt megfigyelhető, hanem a rendezvény valamennyi programján, egyidejű- vagy betétkiállításán is, az OTTHONDesign, az URB:ICON, az ENEO, vagy az INTER-ISOLA, hogy csak néhányat említsünk.

Társaságunk hagyományosan, a kiállítás egyik legszebb standjával képviseltette magát, melynek témája „Jüllich Glas Holding Zrt. Zöld úton"ami tökéletesen illett a kiállítás fókuszába. Célunk az volt, hogy minél jobban megismertessük a nagyközönséggel a SOLAR üzletágat, mely a korábban is alkalmazott napkollektoros rendszerek mellet, 2011. október 1-től napelem panelek gyártásával, napelemes rendszerek teljes körű tervezésével, telepítésével is az ügyfeleink rendelkezésére áll.

A közel 100 m2-en felállított stand középpontjában egy üveg piramis került, melynek falai egyedi üvegekből készültek. Itt mutattuk be először a nagyközönségnek a hőszigetelt üvegszerkezetekbe integrált szilícium kristályos napelemeinket, mellyel elérhetővé tudjuk tenni a villamos energiát termelő rendszerek beépítését minden olyan helyre ahová üveget terveznek, építenek be, legyen szó akár egyedi üvegasztalról, díszítőelemről, tetőről, korlátról, homlokzatról, de még terasz padlóról is.

Az egyedi üvegek - multifunkcionális hőszigetelt üveg, parapet üveg, digitálisan festett üveg -, a Glastronic Kft. által bemutatott üvegipari gépek mellett, rendhagyó módon egy télikert is bemutatásra került ausztriai partnerünk a Matauschek Alutechnik által.

Standunk rendkívül népszerű volt, mind a szakmai, mind a privát kilátogató közönség körében, ezt bizonyította az is, hogy Kollégáink fáradtságot nem ismerve, szinte megállás nélkül álltak az érdeklődők rendelkezésére. Az idei Construma kiállítás kiváló lehetőséget biztosított számunkra, hogy vendégül lássuk partnereinket, leendő partnereinket és minden kedves érdeklődőt.

A Solar üzletág termékei iránti érdeklődést nagymértékben segítette, segíti a megújuló energiákat felhasználó rendszerek, különös tekintettel a napenergiát hasznosító rendszerek alkalmazását, telepítést elősegítő pályázati lehetőségek.

Aki kilátogatott az idei Construmára, valóban egy jól szervezett, komplex, minden igényt kielégítő rendezvényén vehetett részt, mely segítséget és iránymutatást adhatott mindenki számára, hogy egy Velünk együtt rátaláljon a ZÖLD ÚTRA!!!

Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk megköszönni Kollégáink állhatatos munkáját, Balogh Balázs „kis csapatának" a szervezést és a telepítést, az oroszlányi fiúknak, kereskedőinknek, valamint hoszteszeinknek, akik nagymértékben hozzájárultak ehhez a sikeres kiállításhoz.

Dr. Warvasovszky Donát
Solar üzletág vezető

Copyright 2019 EMS Kft |  Napelem  |  Tel.: +36 22 507 050    |  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.